Allerlei soorten onderbroeken

Er zijn allerlei soorten onderbroeken. Onderbroek is alleen niet zo'n sexy woord en om die reden vaak vervangen door 'slip'. Alleen het probleem is; een slip is er een van zijn eigen soort. Om het makkelijker te maken kunnen we je ook verklappen dat net als bij de verschillen tussen bh's, er ook enorm veel verschillen zijn tussen onderbroeken.

Kies ze uit op look, feel en (het belangrijkste volgens ons) comfort. Ontwerpers hebben gelukkig voor iedere vrouw - en al haar criteria - iets te dragen bedacht. In dit blog leggen we je de onderlinge verschillen uit en geven je direct een link als wij dit type broekje in ons assortiment hebben.

Ondanks 'slip' nog wel eens als synoniem voor 'onderbroek' wordt gebruikt, is de slip er toch echt een van zijn eigen soort.

String

De string is een T-vormige slip waarvan de voorkant hoog is uitgesneden. Aan de achterkant zit alleen een dun stukje stof dat tussen je billen valt. De string is een ideaal broekje voor onder strakke jurken, rokken en broeken omdat deze niet tekent.

Er zijn verschillende modellen: de lage string, hoge string, 'gewone' string, een boxer string en de tanga string.

Hipster

De hipster is een populair broekje, vooral bij jonge meiden. De meeste modellen hebben een lage taille. Een hipster heeft halve pijpjes en sluiten goed aan bij je benen.

Slip

De slip is niets meer dan een gewoon kort broekje zonder pijpjes. Vandaag de dag het meest gedragen.

Er zijn verschillende modellen: de lage, hoge en taille slips. Er zijn zelfs tanga slip.

Rio

De rio is een gewone slip, maar dan zonder de pijpjes. De rio heeft een normale bedekking en komt voor in een 'gewoon', een laag en een hoog model. Het lage model valt onder de heupen, de hoge er boven.

Brazilian

De brazilian is aan de voorkant gelijk aan de rio slip. Het verschil zit aan de achterzijde, daar is deze veel hoger uitgesneden waardoor je meer van de bil ziet. Dat maakt de brazilian tot een sexy slip en het laat je benen langer lijken. Er zijn brazilian shorts én slips.

Boxer

De boxer is een strak, kort broekje. Eigenlijk een slip met langere pijpjes en daardoor juist erg comfortabel. De boxershort heeft meestal een brede, stevige tailleband waar het merk opstaat. Er is ook een brazilian variant, dan zie je net iets meer van de billen.

French Knicker

De French knicker is slip die gedragen wordt op de heup. Het bedekt het dijbeen en billen in zijn geheel en kenmerkt zich aan de los zittende pijpjes.

Boxer

De boxer is een strak, kort broekje. Eigenlijk een slip met langere pijpjes en daardoor juist erg comfortabel. De boxershort heeft meestal een brede, stevige tailleband waar het merk opstaat. Er is ook een brazilian variant, dan zie je net iets meer van de billen.

TOP