Allerlei soorten bh's

Er zijn allerlei soorten bh's op de markt. Een mooie bh op het oog uitzoeken, dat lukt iedereen wel. Ze zorgen ervoor dat je er goed uitziet en je jezelf op jouw best voelt. Het is alleen zo spijtig dat de meeste vrouwen niet goed zijn in het vinden van de bh die ook echt goed zit. Er zijn ontelbaar veel typen borsten en er zijn veel verschillende soorten bh's. Voor ieder wat wils zou je kunnen zeggen. In dit blog leggen we je de onderlinge verschillen uit en als geven je direct een link als wij dit type bh in ons assortiment hebben.

Balconette bh

De balconette bh is een bh waarvan de cups horizontaal zijn uitgesneden en daardoor dicht tegen elkaar staan. Het geeft je een borsten een fantastische decolleté.

Beugel bh

De beugel bh is een bh met beugels aan de onderkant van de cups. De beugels zorgen er voor dat de bh meer ondersteuning en comfort biedt. Prima geschikt voor dames met een kleine en grote cup maat.

Bh zonder beugel

Hoe kan het ook anders; het is een bh zónder beugel. De wireless bh accentueert de natuurlijke vorm van jouw borsten.

Bralette

De bralette is een niet-voorgevormde bh zónder beugels. Hierdoor is het net alsof je geen bh aanhebt wat de bralette nou juist comfortabel maakt; de bralette biedt dan ook minder steun dan een beugel bh.

Multiway bh

De multiway bh is er een waar je de bandjes van kunt losmaken en op verschillende manieren weer kunt vastmaken. Hierdoor kun je deze bh onder kleding dragen waarbij 'normale' bh-bandjes zichtbaar zouden zijn.

Demi-cup bh

Demi staat voor en vorm van de cups; het is een lager uitgesneden cup waardoor dus minder van de borst is bedekt.

Kwart cup bh

Een kwart-cup bh is er een met hele lage cups of zelfs zonder. Hierdoor wordt een deel van de borsten ontbloot.

Full-cup bh

In tegenstelling tot de demi-cup heeft de full-cup bh juist een hoog uitgesneden cup waardoor de gehele borst is bedekt. Dit type bh is populair bij dames met grotere borsten.

Longline bh

De longline bh heeft een bredere bh band. Soms loopt deze zelfs tot de heupen. De bredere bh band zorgt voor extra ondersteuning en het kan je taille vormen.

Grote maten bh

De grote maten bh is speciaal ontworpen voor de grotere borsten. Zo hebben ze doorlopende beugels en bredere schouderbandjes wat extra support geeft.

Minimizer bh

Waar de maximizer zorgt voor twee cupmaten meerm, zorgt de minimizer er voor dat de borsten optisch kleiner lijken. De borsten worden namelijk evenredig in de cup verdeeld.

Maximizer bh

De maximizer bh doet eigenlijk hetzelfde als de push-up bh, alleen zorgt de maximizer ervoor dat je minstens 2 cups erbij krijgt. Dit komt omdat de maximizer niet alleen onder in de cup heeft, maar ook aan de zijkant.

Push Up bh

De Push-Up bh heeft extra schuim (of gel) onderin de cup. Hierdoor worden de borsten omhoog en dichter naar elkaar geduwd waardoor ze groter lijken en je een extra decolleté krijgt. Soms is de vulling uitneembaar waardoor de bh ook voor grotere borsten geschikt is.

Sport bh's in ons assortiment

Sport bh

De sport bh is zo ontworpen dat deze extra ondersteuning biedt waar dat nodig is; vaak zijn ze sportspecifiek. De bh is gemaakt van ademende stof waardoor deze erg comfortabel is om te dragen.

Sport bh's in ons assortiment

Strapless bh

De strapless bh kenmerkt zich aan de afneembare bandjes en is daarmee dus de perfecte bh voor onder jurkjes en topjes met blote schouders. Vaak heeft een strapless bh een bredere bh-band wat er voor zorgt dat je borsten toch de juiste steun krijgt.

Soft- Cup bh

De soft-cup bh is een niet voorgevormde bh. Dus zonder vulling en/of schuimlaag. De bh sluit goed aan om de natuurlijke vorm van jouw borst.

Soft-Cup bh's in ons assortiment

Plak bh

De plak bh plak je letterlijk op je borsten. Het ideale aan deze bh is dat je geen last hebt van schouderbandjes of de bh band. Ze heb je toch ondersteuning bij het dragen van bijvoorbeeld een mooie gala jurk met een blote rug.

Plunge bh

Bij de plunge bh zijn de cups laag uitgesneden en komen ze laag samen op het middenrif. Hierdoor de perfecte bh voor onder jurkjes en laag uitgesneden shirtjes.

T-Shirt bh

De T-shirt bh is er een waarbij de cups glad en naadloos zijn. Geen franjes en kantjes dus. Hierdoor is de T-shirt bh niet zichtbaar en dus perfect voor onder nauwsluitende of strakke kleding.

Voedingsbeha

De voedingsbeha is speciaal ontworpen voor ná de zwangerschap; voor wanneer je borstvoeding geeft. De cups kunnen makkelijk los gemaakt worden waardoor je jouw baby eenvoudig borstvoeding kunt geven zonder je bh uit te hoeven trekken.

Voorgevormde bh

De voorgevormde bh heeft cups gemaakt van een dun laagje schuim. Door dit schuimlaagje krijgen je borsten op een natuurlijke wijze een lift en hele mooi vorm.

Voorgevormde bh's in ons assortiment

Moulded bh

De moulded bh heeft geen naden en de vorm van de borst zit er al in; het is eigenlijk de soft-cup variant van T-shirt bh. Deze niet gevoerde, naadloze bh zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

Spacer bh

De spacer bh heeft driedimensionaal geweven stof wat zorgt voor een stevige, lichtgewicht stof die optimaal ademt. Het materiaal is zijdeachtig maar biedt door de stevigheid perfecte ondersteuning en bewegingsvrijheid.

TOP